Navijačima Arsenala je bolje da ne vide Aubameyangov Instagram

Šta bi ovo trebalo da znači?

Navijačima Arsenala je bolje da ne vide Aubameyangov Instagram

S. Grebović

Jedan od prva tri topnika Premier lige iz ove sezone, Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang, mogao bi vrlo brzo napustiti Emirate sudeći po potezu koji je napravio na svom Instagram profilu.

Naime, Gabonac je jučer obrisao profilnu sliku na Instagramu na kojoj je bio u Arsenalovom dresu, a pored toga iz opisa profila je izbrisao da je igrač kluba sa Emiratesa.

Potez je to kojim je Aubameyang jasno dao do znanja da nije ni malo sretan što treću sezonu za redom Arsenal neće igrati u Ligi prvaka, jer kroz Premiership nije uspio da završi u TOP 4.

Jedina nada da se plasiraju u najjače klupsko takmičenje na Starom kontinentu propala je prošle srijede, kada su Topnici poraženi u finalu Evropa lige u Bakuu od Chelseja rezultatom 4:1.

Reprezentativac Gabona je tokom sezone bio povezivan sa Real Madridom, a Kraljevski klub ga je navodno bio spreman platiti čak 85 miliona eura. Budući da su jučer objelodanili transfer Luke Jovića, teško je vjerovati da će dovesti i Aubu ovog ljeta na Santiago Bernabeu.

Pored Madriđana, Aubameyang je prema pisanju otočkih medija bio na radaru kineskog Guangzhou Evergrandea, ali će do tog transfera teško doći budući da sjajni napadač još nije za staro gvožđe i sasvim sigurno ima još šta da ponudi u nekom evropskom velikanu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo kako bilo, navijačima Arsenala se njegov potez na Instagramu sasvim sigurno neće dopasti, jer je minule sezone bio jedna od rijetkih svijetlih tačaka u ekipi postigavši 22 gola u Premier ligi gdje je tu nagradu podijelio skupa sa Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije