Dani Ceballos se ne vraća u Real dokle god je Zidane trener

Da li će ga Kraljevi prodati?

Dani Ceballos se ne vraća u Real dokle god je Zidane trener

Dani Ceballos, koji je trenutno na posudbi u Arsenalu, se neće vraćati u Real Madrid dokle god je Zinedine Zidane na kormilu ekipe kraljveskog kluba, piše Daily Mail.

Ovakve tvrdnje stižu nakon nedavnih navoda španskog El Desmarquea da je Real Madrid odbio ponudu Arseanala za trajni transfer Danija Ceballosa vrijednu 30 miliona eura.

Međutim, isti izvor vjeruje da je Realova cijena za Ceballosa drastično pala u odnosu na ljeto, te da bi se njegov transfer mogao osigurati za 35 miliona eura.

Ceballos je trenutno na posudbi u Arsenalu, koja bi trebala trajati do narednog ljeta. Prvobitno se vjerovalo da će se Ceballos vratiti u Real po isteku posudbe, ali je danas situacija nešto drugačija.

Navodno je Ceballos prošlog mjeseca razgovarao direktno sa prvim čovjekom Reala Florentinom Perezom, te je od njega tražio da počne pregovore sa Arsenalom oko trajnog transfera.

23-godišnji Ceballos je već upisao 12 nastupa za Arsenal, dok se u protekle dvije sezone tek 17 puta našao u startnoj postavi Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjeruje se da Ceballos nije u najboljim odnosima sa trenerom Reala Zinedineo Zidaneom, te da se na Bernabeu ne želi vratiti i zbog francuskog stručnjaka. Situacija se može promijeni ako Zidane napusti Real.

Inače, Real Madrid je Danija Ceballosa doveo 2017. godine iz Betisa, za oko 14 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi