Brojni fudbaleri se povezuju sa Cityjem, ali zna se prva Guardiolina meta

City ponovo neće štedjeti novac

Brojni fudbaleri se povezuju sa Cityjem, ali zna se prva Guardiolina meta

Španski stručnjak Pep Gaurdiola i ovog ljeta će imati odriješene ruke kada su u pitanju transferi.

Nakon što je osvojio Premiership na veoma uvjerljiv način, Guardiola je dodatno učvrstio svoj status kod vlasnika Građana koji će biti spreman da mu ispuni bilo koju transfer želju na ljeto.

Naravno, mnogi fudbaleri su se povezivali sa Građanima u proteklim mjesecima, ali engleski mediji danas prenose kako je Alžirac Riyad Mahrez prva želja. Podsjetimo, Mahrez je i tokom januarskog prelaznog roka bio prva želja Cityja, ali Leicester je u to vrijeme tražio previše novca i cijela stvar je propala.

Želja Mahreza da napusti trenutni klub je evidentna i on je ne krije, ali se ponovo postavlja pitanje koliko novca će tražiti Lisice i da li će City to biti u stanju da im ispuni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Mahrez iza sebe ponovo ima sjajnu sezonu u kojoj je na 36 nastupa u Premiershipu postigao 12 golova i upisao 11 asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi