Brozović bira između dva velikana
Foto: EPA

Chelsea ili Arsenal

Brozović bira između dva velikana

Midhat Šljivak

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović napustiće Inter u ljetnom prelaznom roku.

Sjajni veznjak Nerazzurra s igraće u Arsenalu ili Chelseaju naredne sezone. Veće izglede za njegovo dovođenje imaju Topici, zbog nastupa u Ligi prvaka.

Agent 23-godišnjeg fudbalera nalazi se već u Londonu, gdje pregovara s potencijalnim kandidatima za njegovo dovođenje.

"Želi igrati u Ligi prvaka, ali voli i Inter. Mislim da želi ostati u klubu, ali ima želju da igra među najboljim igračima svijeta. Liga prvaka je veliki izazov, a iz Intera nam još nisu saopštili kako ga i dalje žele", rekao je za Sky Sport Miroslav Bičanić, agent veznjaka tima iz Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je u dresu tima s Meazze Brozović odigrao 35 utakmica, postigao je sedam golova uz pet asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi