Brozović je u stvari sam sebi slomio prst?

Sudeći prema videozapisu

Brozović je u stvari sam sebi slomio prst?

Za Inter od nedjelje ne prestaju loše vijesti. Osim što je milanski klub izgubio od Juventusa i ostao bez Perišića i Icardija koji su suspendovani, na bolove se požalio Marcelo Brozović. 

Liječničkim pregledom je ustanovljeno da je hrvatski reprezentativac slomio prst i prema prvim procjenama će pauzirati najmanje četiri sedmice.

Interesantno je da će Brozović na pauzu morati zbog vlastite nepromišljenosti. On je, naime, nakon što je zamijenjen protiv Juventusa snažno udario desnom nogom od stepenice i Italijani tvrde da se upravo tada povrijedio. 

Izostanak Brozovića je predstavljati težak udarac za Inter koji se s osam uzastopnih pobjeda u Seriji A približio Ligi prvaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:



Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi