Brozović napušta Inter u januaru?

Na izlaznim vratima

Brozović napušta Inter u januaru?

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi na zimu napustiti redove Intera. 

Brozović ove sezone nije u ozbiljnim planovima trenera Roberta Mancinija i starter je bio samo na pet utakmica, a prostora odlasku ostavio je i čovjek koji se brine o njegovoj karijeri. 

"Marcelo je važan igrač Intera, ali i hrvatske reprezentacije. Ne mogu ništa da kažem ništa u vezi njegove budućnosti u dresu Intera, to morate pitate ljude iz Intera", kazao je Brozovićev agent, te potom dodao:

"Mnogi klubovi su zainteresovani za Brozovića? To je također pitanje za Inter", jasan je bio. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Teško je očekivati da će Mancini u predstojećem prijelaznom roku pristati na transfer Brozovića, jer ga vidi kao prvu zamjenu povrijedi li se neko od standardnih prvotimaca. Za njegovo dovođenje interes je pokazao Lyon.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti