Brozović ničim izazvan prozvao Pjanića: Nisam ja kao on...

Nakon gola za pobjedu Intera

Brozović ničim izazvan prozvao Pjanića: Nisam ja kao on...

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović imao je, u najmanju ruku, zanimljiv nastup pred novinarima nakon utakmice sa Sampdorijom.

Njegov Inter je na teškom gostovanju stigao do minimalne pobjede 1:0, a upravo je Brozović bio strijelac jedinog gola na utakmici i to u četvrtoj minuti sudijske nadoknade.

Nakon završetka utakmice, Brozović je izjavio da je meč očekivano bio težak, a onda je ničim izazvan spomenuo Miralema Pjanića i to u ne baš pozitivnom kontekstu.

"Što se tiče mog gola, nisam ja kao Pjanić. Meni ne treba pomoć sudija i penali kao njemu", rekao je Hrvat vjerovatno aludirajući na dva penala koja je Pjanić pogodio za Juventus protiv Valencije prošle srijede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Brozović je govorio i o utakmici sa Sampdorijom.

"Bila je to teška utakmica, ali to smo i očekivali. Pobijedili smo golom u posljednjoj minuti i jako smo sretni zbog toga. Moramo nastaviti ovako. Uspjeli smo slaviti dva puta u nekoliko dana i to moramo stalno raditi. Inter jednostavno mora pobjeđivati, počevši od Fiorentine idućeg utorka”, rekao je hrvatski reprezentativac.

Top Komentari

casimiro
Normalno da nisi,niti ces kad biti.jer je on klasa za tebe ofrabana budalo.Kompleksi su cudo!
333 26
karlhajncbrazzzo
Normalno da će spomenuti Pjanketa, jer uvijek slabiji se ravnaju prema boljim.
224 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi