Brozović nije dugo čekao da ga počnu kopirati i zvijezde

Kimmich po uzoru na Hrvata

Brozović nije dugo čekao da ga počnu kopirati i zvijezde

Na nedavnoj utakmici Intera i Barcelone, Marcelo Brozović se bacio pod živi zid kako bi blokirao pokušaj Lea Messija i taj njegov 'krokodil' potez postao je hit na internetu.

Hrvat je ponovio isto i u susretu protiv Lazija, a čini se da je njegov potez postao prava atrakcija i među ostalim fudbalerima.

Brozovića su vjerovatno kopirali već neki manje poznati igrači, a večeras je dočekao i da to uradi zvijezda Bayerna Joshua Kimmich.

Prilikom opasnog slobodnog udarca za Depayja, Kimmich je legao na travu kako bi eventualno spriječio njegov prizemni udarac, ali nije bilo potrebe jer je Holanđanin šutirao pravo u živi zid.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi