Inter je za nevjerovatno malu cifru doveo Kolarova
Foto - EPA

Samo dva miliona eura

Inter je za nevjerovatno malu cifru doveo Kolarova

M. Šljivak

Aleksandar Kolarov postat će novi fudbaler Intera.

Iskusni srbijanski lijevi bek dogovorio je sve sa Nerazzurrima, Roma je pristala da ga proda i to za mnogo manju cifru od one koja se spominjala.

Samo dva miliona eura dobit će Roma u ovom transferu. Ranije su se spominjale cifre od oko 10 miliona, ali s obzirom na to da će Kolarov uskoro napuniti 35 godina i da je slobodan igrač narednog ljeta, teško je bilo očekivati da će Roma dobiti taj novac.

Na kraju je postignut sporazum na dva miliona eura. Uskoro će sve biti zvanično završeno i iskusni lijevi bek će postati novi član Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kolarov je prethodne tri godine igrao za Romu. Nastupio je u 132 utakmice i zabio je 19 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vuckobih
Roma izvukla maksimum iz transfera.
4 1
Jack28
Phahah, strašan posao
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti