Transfer Aleksandra Kolarova praktično završen!

Čeka se potvrda

Transfer Aleksandra Kolarova praktično završen!

Nekolicina italijanskih medija tvrdi da bi već ovog vikenda Aleksandar Kolarov mogao zvanično postati igrač Intera jer je njegov transfer iz Rome jako blizu realizacije.

34-godišnji lijevi bek se pojavio kao puno isplativija opcija za Inter u odnosu na Chelseajevom Emersona Palmierija s obzirom da je njegova cijena puno manja od 25 miliona eura koliko su londonski Plavci tražili za svog igrača.

Prema pisanju Sky Sporta, Sportitalije, Il Tempa i drugih, dva kluba i igrač su praktično dogovorili transfer, uslove istog i završili posao.

Radi se o transferu za "keš" pošto u isti neće biti uključena nikakva razmjena igrača. Na kraju bi transfer Aleksandra Kolarova Inter mogao koštati 10-ak miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uprkos godinama, Kolarov iza sebe ima još jednu odličnu sezonu u kojoj je u dresu Rome odigrao 32 ligaška meča, postigao sedam golova i upisao četiri asistencije.

Inače, Kolarov je u Romu stigao 2017. godine iz Manchester Cityja za oko pet miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

b20
Znači da i Džeko napušta Romu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije