Golman ubica se žali na tretman od strane bivših klubova: Neka mi barem nekad sliku objave

Bruno razočaran

Golman ubica se žali na tretman od strane bivših klubova: Neka mi barem nekad sliku objave

M. Šljivak

Nekadašnji brazilski golman Bruno Fernandes se Souza (36) žali se što mu klubovi u kojima je nastupao tokom karijere ne odaju priznanje.

Ovaj osuđeni ubica koji je 2010. godine oteo i iskasapio svoju trudnu djevojku Elizu Samudio, smatra da bi ga se njegovi klubovi, posebno Flamengo trebali sjetiti na dan golmana.

Tužan je 36-godišnjak jer je zaboravljen od klubova čije je navijače nekada uveseljavao.

"Tužan sam što nikada ne postave moju fotografiju na dan golmana (14. april). To me uznemirava bez obzira na ono što se događalo u mom privatnom životu. Sud me je osudio, bio sam u zatvoru, a u Brazilu nema doživotne kazne", rekao je Bruno.

Bruno je zbog ubistva osuđen na 22 godine zatvora. Ipak, u zatvoru je proveo nešto manje od sedam i pušten je u februaru 2017. godine.

"Što je bilo, bilo je. Napravio sam ozbiljnu grešku, ali greške se dešavaju. Nisam loš čovjek, a ljudi mi pokušavaju uništiti život zbog jedne greške. Molim Boga za oprost kako bih mogao nastaviti karijeru", rekao je po izlasku iz zatvora Bruno.

Dobio je Bruno šansu u nekim niželigašima, ali nikada nije uspio doći na nivo na kojem je bio kada je branio gol Flamenga.

Bruno je okončao golmansku karijeru. Sada radi na berzi i pokušava izgraditi novi život.

Top Komentari

amex
Osuđen na 22 godine, pušten kroz 7... svašta.. zakon je smrtna kazna!!!
8 0
lalinjo
Oteo,ubio i iskasapio,7 godina bio u zatvoru.....svašta
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije