Kamera snimila nezapamćen bezobrazluk Brune Fernandesa, prijeti mu žestoka suspenzija!

Tako se ne smije ponašati

Kamera snimila nezapamćen bezobrazluk Brune Fernandesa, prijeti mu žestoka suspenzija!

E. Čaušević

Manchester United sinoć je doživio jednu od najvećih blamaža u svojoj historiji jer je sa čak 7:0 poražen na Anfieldu od ljutog rivala Liverpoola. Posebno na udaru kritika našao se kapiten tog tima Bruno Fernandes zbog svog ponašanja, ali bi mogao biti i žestoko kažnjen zbog onog što je uradio linijskom sudiji.

Crveni đavoli su s velikim optimizmom doputovali jučer u Liverpool jer su se nalazili u odličnoj seriji rezultata, te su se navijači tog kluba nadali da mogu doći do pobjede na terenu svog najvećeg rivala.

Međutim, niko ni slutio nije kakva katastrofa se sprema igračima Manchester Untieda koji su na kraju doživjeli jednu od najvećih blamaža u historiji tog kluba.

United je na Anfieldu na kraju poražen s čak 7:0 što sigurno niko nije mogao očekivati. Navijači su odmah počeli s žestokim kritikama sa svoje igrače i poručili su da je neoprostivo da su doživjeli takav poraz.

Na posebnom udaru kritika našao se Bruno Fernandes koji je inače kapiten ove ekipe. Portugalac je jučer bio jedan od najlošijih na terenu, a neke poteze su mu navijači Manchester Uniteda itekako zamjerili.

Nakon gola za 6:0 on je htio pobjeći što prije s terena i tražio je izmjenu, a često se tokom meča i derao na saigrače svaki put kada bi pogriješili iako je on prednjačio što se tiče loše igre na ovoj utakmici.

Oglasi

Međutim, kap koja je prelila čašu desila se u finišu utakmice dok je Liverpool vodio sa 5:0, a tada je Fernandes čini se u potpunosti izgubio živce.

On je poznat po svojim bahatim i bezobraznim potezima, no ovaj put je prešao svaku granicu. Naime, tokom jedne situacije on je prvo udario namjerno Alexandera-Arnolda nakon što je igra prekinuta, ali se na tome nije zaustavio.

Linijski sudija je pokušao da ga smiri, a onda je Bruno Fernandes napravio potez zbog kojeg bi mogao biti žestoko kažnjen. Namjerno je odgurnuo linijskog sudiju dok je prolazio pored njega i na njegovu nesreću kamera je to jasno snimila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj video postao je glavna tema javnosti u Engleskoj koja traži da se bahati Portugalac konačno kazni za svoje bezobrazno ponašanje. Fizički kontakt sa sudijama na takav način je strogo zabranjen, te ostaje da vidimo da li će FA reagovati.

Pojedini engleski mediji već špekulišu da Fernandesu prijeti žestoka suspenzija i novčana kazna jer ono što je uradio je u potpunosti neprihvatljivo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665480772
Sjetimo se Ronalda kad je odgurnuo sudiju,mora se ovo kaznit
2 0
green_dragon
Opusti se Bruno...naruci 7 u pola slukom i 7up i uzivaj....libo te tuki....hahahahajah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi