Izgleda da pobjede više za United nisu čuda već realnost

Drugi uzastopni trijumf

Izgleda da pobjede više za United nisu čuda već realnost

Admin Čaušević

Nakon užasnog starta Manchester United je vezao dvije vezane pobjede.

Crvenim đavolima su neophodne pobjee kako bi se vratilo samopouzdanje i upravo je to ono u čemu uspjevaju izabranici Erika Ten Haga.

Nakon što su početkom sedmice u velikom derbiju pobijedili Liverpool igrači Uniteda su na gostovanju sa minimalnih 0:1 porazili Southampton.

U prvom poluvremenu velika šansa za igrače Unitedua koji su u razmaku od nekoliko sekudni promašili niz šansi. Promašivali su Fernandes i Eriksen.

Gol odluke viđen je u 55. minuti. Poslije lijepe akcije voljeem je loptu u malu mrežicu poslao Fernandes. Prelijep pogodak pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja susreta Sveci sa juga Engleske su bili aktivniji i napadali su, međutim odbrana Crvenih đavola je sve izdržala.

Prve minute za novi klub upisao je Casemiro koji je ušao sa klupe. Među rezervistima je bio i Ronaldo. Portugalac je igrao u posljednjih 20-ak minuta i nije uradio ništa značajno.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1600705501
Korak po korak , utakmica po utakmicu , naprijed GGMU
5 1
Ade1
GGMU važna tri boda i teška utakmica, nije ni lahko igrati na ovakvom vremenu, protok lopte mora biti brži napadači se moraju više kretati, Martinez još jednom pokazo da je dobar čvrst jak zna sa loptom, Rashford mora ulaziti u slobodan prostor kao što je to radio u utakmici sa Liverpoolom a ovo je sasvim druga utakmica posto SOU nije se puno otvarao kao Liverpool i nije ostavljao puno prostora, Maguire na klupi dobar potez opet sve u svemu 3 boda su najbitnija
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti