Bruno Fernandes sve iznenadio kada je otkrio šta je radio tokom haosa navijača na Old Traffordu

Nije se previše brinuo

Bruno Fernandes sve iznenadio kada je otkrio šta je radio tokom haosa navijača na Old Traffordu

E. Čaušević

Manchester United je u nedjelju na svom terenu trebao igrati derbi protiv Liverpoola, ali je utakmica odgođena nakon haosa kojeg su napravili navijači domaćeg tima.

Navijači Manchester Uniteda upali su na Old Trafford pred utakmicu protiv Liverpoola kako bi pokazali nezadovoljstvo i protest protiv vlasnika kluba, odnosno porodice Glazer.

Snimci s Old Trafforda su šokirali mnoge i bilo je jasno da se utakmica ne može odigrati zbog sigurnosnih razloga, te će uskoro biti poznat novi termin jednog od najvećih engleskih derbija.

Igrači oba tima spremali su se za utakmicu, a ubrzo su dobili informaciju šta se dešava na stadionu. Na svu sreću oni su još bili u svojim hotelima i izbjegli su susret s navijačima na stadionu.

Fudbaleri Manchester Uniteda doputovali su danas u Rim gdje ih sutra očekuje revanš meč polufinala Evropske lige protiv Rome.

Novinari koji su se našli na aerodromu uspjeli su da zaustave Brunu Fernandesa kako bi im on dao izjavu, a jedno od pitanja bilo je kako on komentariše to što se desilo u nedjelju.

Fernandes nije htio puno da priča o tome i otkrio je da je bio u svojoj sobi i dobio je informaciji od osiguranja u hotelu da ne treba napuštati sobu dok se ne smiri situacija na stadionu.

"Bio sam u svojoj sobi i nisam uopšte pokušavao da izađem jer su nam ljudi iz osiguranja tako rekli. Ne znam da li je neko od igrača pokušao da izađe i vidi šta se dešava", rekao je Fernandes i dodao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Šta sam radio? Iskreno, gledao sam utakmicu između Udinesea i Juventusa. Čekao sam da vidim da li ćemo igrati, ali je brzo stigla informacija da se utakmica odgađa i to je to".

Mnoge je iznenadilo što je on gledao meč Udinesa i Juventusa iako je nastupao u svojoj karijeri u dresu kluba iz Udina. Fernandes je u Udinese stigao na ljeto 2013. godine iz Novare i u ovom klubu proveo je tri sezone, a potom je otišao u Sampdoriju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijacci8787
Da ovo nisam saznao ne znam sta bi od zivota..
1 0
Vela82
Veoma bitna informacija, jos malo pa ce govoriti kako izgleda jabuka od Ronalda i kolko košta...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi