Fotografija iz dnevne sobe izazvala očaj navijača Manchester Uniteda, sve sluti na najgori scenario

Supruga objavila sliku na Instagramu

Fotografija iz dnevne sobe izazvala očaj navijača Manchester Uniteda, sve sluti na najgori scenario

E. Čaušević

Manchester United plasirao se za vikend u finale FA Kupa jer je nakon penala uspio da pobijedi Brighton i zakaže u finalu okršaj protiv gradskog rivala Cityja. Međutim, nakon utakmice bilo je i razloga za veliku brigu zbog Brune Fernandesa, a fotografija koju je objavila njegova supruga pokazala je da situacija baš nije obećavajuća.

Manchester United i Brighton su odigrali meč bez golova u 120 minuta, a nakon produžetaka putnika u finale FA Kupa saznali smo nakon penala.

Više sreće i znanja imali su igrači Uniteda koji su nakon sedam serija uspjeli da pobijede i plasiraju se u veliko finale gdje se već dan ranije plasirao Manchester City.

Igrači Uniteda slavili su plasman u finale, ali Erik ten Hag i nije bio previše sretan. Nizozemski stručnjak je bio zabrinut jer je ostao u tom polufinalu bez svog ponajboljeg igrača, a sada se ispostavilo da situacija nije nimalo bezazlena.

Naime, Bruno Fernandes je povrijedio zglob desne noge još u prvom poluvremenu te utakmice, ali odbio je da izađe s terena. Odigrao je čak 101 minutu i tek kada više nije mogao da stoji na nogama zatražio je izmjenu.

Navijači Uniteda bili su ohrabreni što se nakon neugodne povrede Fernandes vratio na teren i nije želio izmjenu, te su se nadali da se ne radi o nečemu ozbiljnijem, no fotografija koju je objavila supruga portugalskog veznjaka pokazala je da to baš i nije tako.

Oglasi

Ana Pinho je na Instagramu jučer objavila fotografiju Fernandesa sa zaštitom oko zgloba desne noge i jasno je da situacija nije baš bajna. Pored njega su i štake i očito je da Fernandes ne može ni hodati kako treba.

Image

Portugalac je zadobio ozbiljniju povredu nego što se činilo, a pojedini engleski mediji pišu da bi čak za njega sezona mogla biti završena.

Sigurno je da će Fernandes dati sve od sebe da se što prije oporavi, no odlukom da odbije izmjenu i odigra preko 100 minuta protiv Brightona mu nije pomogla i time je samo pogoršao povredu zgloba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očekuje se da će Portugalac u narednim danima odraditi i detaljnije preglede nakon čega će biti jasno da li ga čeka duža pauza i kada bi se mogao vratiti na teren.

The Sun piše da će Fernandes sigurno propustiti okršaj protiv Tottenhama u četvrtak iako on ima ogromnu želju da igra već i u toj utakmici. Međutim, fotografija njegove supruge samo je dodatno zabrinula navijače i pokazala da situacija nije tako bezazlena kao što se činilo u prvi mah.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi