Čarolija za pamćenje Brune Petkovića

Kakva golčina

Čarolija za pamćenje Brune Petkovića

Midhat Šljivak

Dinamo od 35. minute vodi s 2:0 protiv Bodo Glimta u play-offu Lige prvaka.

Nakon samo četiri minute igre Dinamo je poveo. Pogodak je postigao Mislav Oršić za prednost od 1:0.

Ipak, u 35. minuti dogodio se čaroban trenutak za navijače Dinama. Do 2:0 su stigli na zaista čudesan način.

Bruno Petković je primio loptu koju je poslao Ristovski, a zatim je uslijedila čarolija. Škaricama s 11 metara napadač Dinama je pogodio za velikih 2:0 i erupciju na Maksimiru.

Ovu majstoriju Brune Petkovića pogledajte OVDJE.

Napadaču tima s Maksimira ovo je treći gol u evropskim takmičenjima ove sezone, a ovaj bi mogao biti i najbitniji jer je Dinamo na korak od plasmana u grupnu fazu Lige prvaka.

Podsjetimo, norveški prvak je u Zagreb donio prednost od 1:0 iz prvog meča. Sada će morati da napadnu i to će šampionu Hrvatske sigurno donijeti dosta prostora u napadu.

Dinamo je trenutno na 2:0. Preostalo je još 45 minuta do raja i vidjet ćemo hoće li se grupna faza Lige prvaka igrati ponovo na Maksimiru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bruno Petković je član Dinama od 2018. godine. U klub je stigao iz Verone i proteklih godina je postao jedan od najbitnijih fudbalera kluba.

Ukupno je ovaj 27-godišnji napadač, bez večerašnjeg nastupa i gola, nastupio 166 puta za Modre i postigao je 50 golova.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mushe91
Top napadač
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi