Brutalna demonstrancija sile: Dinamo pregazio tim koji je bio hit prošle sezone!

Sjajan start Dinama

Brutalna demonstrancija sile: Dinamo pregazio tim koji je bio hit prošle sezone!

S. Mlaćo

Dinamo je na otvaranju nove sezone 1. kola 1. HNL savladao Lokomotivu 6:0.

Dinamo je poveo već u šestoj minuti pogotkom Majera, da bi u 28. minuti isti igrač povisio na 2:0 na asistenciju bh. reprezentativca Amera Gojaka.

Drugi dio počeo je pogotkom Gavranovića.

Do kraja još tri pogotka u mreži gostiju. Pograđali su Oršić, Ivanušec i Andrić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Amer Gojak je na terenu proveo svih 90 minuta, Luka Menalo je šansu dobio u 78. minuti, dok je Emir Dilaver zamijenjen u 56. minuti.

Na drugoj strani Kemal Osmanović je upisao svih 90 minuta i u debitantskom nastupu zaradio žuti karton.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Kako su ovi nasi tako nesposobni da pored 6 golova učestvuju u samo jednoj asistenciji. Ako se igdje isplati truditi i zabijati golove onda je to dinamo. Danas zabijes, sutra si Realu, da se onaj gojak malo trzne ovi bi ga maheri uvalili Juventusu ili Manchesteru za 20 m €, pogledajte samo koliko su igrača prodali za veliku sumu novca i velikim klubovima.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi