2

Komentari (2)

Penderinos
Kako su ovi nasi tako nesposobni da pored 6 golova učestvuju u samo jednoj asistenciji. Ako se igdje isplati truditi i zabijati golove onda je to dinamo. Danas zabijes, sutra si Realu, da se onaj gojak malo trzne ovi bi ga maheri uvalili Juventusu ili Manchesteru za 20 m €, pogledajte samo koliko su igrača prodali za veliku sumu novca i velikim klubovima.
Klackalica
Nema tu kvalitete prijatelju. Gojaka oni na sve nacine probaju progurat da ga utope, ali decko jednostavno ne zna. Prije par mjeseci svi skauti top klubova ga dodju gledat, on dobije crveni..a nije prvi put da se gubi tako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.