Emir Dilaver uskoro pravi transfer u Tursku?

Želi ga Rizespor

Emir Dilaver uskoro pravi transfer u Tursku?

Potencijalni bh. reprezentativac Emir Dilaver do kraja prelaznog roka bi mogao napustiti Dinamo Zagreb. 

Kako prenose turski mediji, za usluge bh. štopera zainteresovana je ekipa Rizespora.

Turci navode da je Dilaver nezadovoljan u Dinamu još od odlaska Nenada Bjelice i da ne bi imao ništa protiv toga da promijeni sredinu.

Dilaver je u Dinamo stigao prije dvije godine iz Lech Poznana i od tada je upisao 66 utakmica za Modre i postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ranije su hrvatski mediji pisali da ga se Dinamo želi riješiti ovog ljeta jer navodno nije u dobrim odnosima sa Zoranom Mamićem. Osim toga, Modri u kadru imaju mnogo štopera i vrijeme je da neki od njih 'otpadne'.

Dilaver ima ugovor do 2022. godine i Turci će, ako ga žele, morati platiti određeno obeštećenje. Vrijednost po Transfermarktu mu je 3 miliona eura.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amarinho
I on propo
2 0
pero98
Koliko dugo je on to potencijalni reprezentativac?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi