Brutalna izjava Miloševića: U stanju sam da ubijem svakog ko vara u fudbalu
Foto - EPA

Ne voli varalice

Brutalna izjava Miloševića: U stanju sam da ubijem svakog ko vara u fudbalu

M. Šljivak

Trener Partizana Savo Milošević dobio je zanimljivo pitanje od strane novinara.

Zamolili su ga da komentariše dešavanja oko izbacivanja Manchester Cityja iz Evrope, a nakon što je istakao kako ne može da vjeruje da je tim poput Cityja dopustio sebi tako nešto, počeo je pričati o svojoj surovosti.

Bez dlake na jeziku Milošević je istakao kako bi varalice bio u stanju da ubije.

"Surov sam kada je u pitanju varanje u fudbalu. Ako ostvarujete prednost u odnosu na rivale, a da to nije dozvoljeno, kao recimo doping ili dogovori, što smo imali u Italiji proje pet ili šest godina, onda sam za kazne. Ipak, ja bih bio mnogo suroviji. Bio sam 17 godina profesionalac i nisam aspirin popio, već sam šutio i trpio bol. Ako to neko ne poštuje, ja sam u stanju da ga ubijem. Bio bih dakle mnogo suriviji", rekao je Milošević.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Potpuno u njegovom stilu...

Top Komentari

Fce
Bravoo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi