Neće Sarajevo, hoće Partizan: "Želimo ga, ima kvalitet..."

Trener Savo Milošević zadovoljan

Neće Sarajevo, hoće Partizan: "Želimo ga, ima kvalitet..."

Miljan Škrbić, fudbaler koji je krajem 2019. godine boravio na probi u Sarajevu, najvjerovatnije će svoju karijeru nastaviti u Partizanu.

Prethodnih mjeseci Škrbić je bio uvjeren da je Sarajevo njegova nova destinacija, u prijateljskom meču protiv Olimpika je uspio da postigne dva pogotka i sve je išlo u smjeru da će potpisati ugovor.

Kako na kraju do toga nije došlo, 24-godišnji napadač otišao je na novu probu, ovaj put u Partizan, gdje je uspio da zadovolji ukuse šefa stručnog štaba Save Miloševića koji je odlučan da ga zadrži u Humskoj.

"Želimo da Škrbić ostane, ima potencijal i kvalitet za Partizan", izjavio je Milošević, čiju izjavu prenosi Žurnal.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Crno-bijelima problem jedino stvara to što Škrbić nije u takmičarskoj formi, no i ono malo što je mogao pokazati u meču protiv Vitorula bilo je dovoljno da Milošević ocijeni kako ima kvalitet koji Partizan može napraviti još opasnijim u fazi napada.

Bez angažmana Šrkbić je od ljetos kada se razišao sa turskim drugoligašem Giresunsporom.

Top Komentari

burazengija
To je ta ironija BiH fudbala,lik bio tu na probi nije zadovoljio . Ode u Partizan koji igra Evropu redovno kazu ljudi ima kvalitet fali mu fizicka sprema.Samo pokazuje kakve mi strucnjake imamo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi