Brutalno iživljavanje navijača Liverpoola nad turistom: Nesretnog starca bacili u fontanu

Pred meč u Barceloni

Brutalno iživljavanje navijača Liverpoola nad turistom: Nesretnog starca bacili u fontanu

Midhat Šljivak

Finale prije finala u Ligi prvaka večeras na Nou Campu igraju Liverpool i Barcelona.

Nažalost, samo jedna od ovih ekipa moći će da se prođe dalje, ali ko god to bude, bit će veliki favorit za osvajanje trofeja najbolje ekipe na Starom kontinentu.

Veliki broj navijača Liverpoola otputovao je u Barcelonu. Još od jučer su okupirali gradske trgove, te su izazvali ogroman strah kod lokalnih stanovnika i turista.

Jedan od turista neće po dobrom pamtiti susret sa huliganima iz Liverpoola. Stariji gospodin je stajao pored fontane, a navijač Redsa ga je bez ikakve milosti gurnuo u nju.

Najgore od svega je činjenica da je ovaj njegov potez naišao na veliko odobravanje. Nasilnik je nagrađen ovacijama i smijehom, dok je nesretni čovjek pokušavao da se nekako izvuče iz vode.

Navijači Liverpoola večeras će sigurno biti pod posebnim okom policije. Jučer su već napravili ogroman broj problema i veći dio dana su proveli potpuno pijani.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kladionica Mozzart pred večerašnji duel vidi Barcelonu kao favorita. Kvota na njihovu pobjedu je jako primamljiva, ali još više ona koja je postavljena na Redse.

Ovdje pogledajte kompletnu ponudu kladionice Mozzart za večerašnji duel Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Skauzerska gamad
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi