Bryan Dabo potpisao za Fiorentinu

Stigao iz St. Etiennea

Bryan Dabo potpisao za Fiorentinu

Endin Čaušević

Fiorentina je danas zvanično potvrdila da je Bryan Dabo novi igrač ovog kluba u koji je stigao iz St. Etiennea.

Ovaj 25-godišnji vezni fudbaler nalazi se na meti nekoliko italijanskih klubova, ali na kraju je odlučio da potpiše za Fiorentinu. Dabo je prethodnih sezona igrao za St. Etienne, a prije toga bio je član Montpelliera.

"Fiorentina sa zadovoljstvom želi objaviti da je Bryan Dabo novi fudbaler naše ekipe u koju stiže iz St. Etiennea. Danas će odraditi ljekarske preglede nakon čega će zvanično potpisati ugovor s našim klubom", saopštili su iz Fiorentine.

Dabo je svojevremeno igrao za mladu reprezentaciju Francuske, a pored Motpelliera i St. Etiennea jednu sezonu proveo je na posudbi u Engleskoj gdje je igrao za Blackburn.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti