Bubanja: Nadam se da ću opravdati povjerenje uprave kluba

Debituje protiv FK Sarajevo na Koševu

Bubanja: Nadam se da ću opravdati povjerenje uprave kluba

Samir Mlaćo

Zvijezda 09 je nakon meča sa Širokim Brijegom ostala bez šefa struke.

Boris Savić je napustio tim iz Ugljevika, a na njegovo mjesto je došao Slavoljub Bubanja.

Bubanja je posljednji angažman imao u Arsenalu Tivtu, a vodio je i Pobedu Prilep, Mornar Bar, FK Čelik Nikšić, Jedinstvo Bijelo Polje, a u BiH u sezoni 2014/15, te 2015/16 Mladost iz Velike Obarske.

Čeka ga težak posao s obzirom da Zvijezda 09 posljednja na tabeli Premijer lige sa samo tri osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da će biti teška situacija. Zvijezda 09 još uvijek nema pobjede. Hvala Upravi što mi je dala povjerenje, te se nadam da ću to opravdati. Pauza je idealna i iskoristit ćemo je da psihološki pokušamo podići ekipu. Hvala i mom bivšem kolegi, nadam se da će mene više pratiti sreća", kazao je Bubanja.

"Od igrača su tražiti samo da razmišljaju o prvom treningu, a ne šta će biti protiv Sarajeva, Veleža... Vidio sam nakon treninga da imamo određeni kvalitet u koji vjerujem".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi