Tuzla City djeluje odlično

Buđenje na Musemićev način

11

Komentari (11)

user1571956549
Sad ga hvale nakon dva kola aposle par poraza sledi pljuvanje kao po obicaju...
zgembo.popuslic
Uvijek se kod nas igraci i treneri nahvale nakon jednog ili dva dobro odradjena kola, a isto tako popljuju nakon loseg kola, ne gleda se neka konstanta, mada je kod Musemica ima al opcenito dovoljno je da zabijes dva gola kao igrac ili ostvaris dvije pobjede kao trener i odma si najbolji, kao odma ga treba zvat u reprezentaciju
Zgembic
Legenda i ljudina prije svega!
frkt
Nasi manekeni ce opet kiksati u srijedu i od srca im zelim sretan 8. mart
Chico
I te igrace je Husref stvorio. Rahmanovica smo tjerali dok je Cala bio trener, a Husrefu se psovalo od do kad je Tatar prvi put zaigrao. Vinko nije trener dostojan Sarajeva. Jahao je na Musemicevom radu. Zivi bili pa vidjeli.
tuner
kakvoj evropi, koliko jos kola ima da dosegne sesto mjesto? JEDNO
tuner
U pravu si. Od ove godine pratim nogomet, i mislio sam da na kraju prvu 6 razigrava, i zadnjih 6. **** ga, moja greška. I mislio da igraju po dvije u tim grupama svak sa svakim. U pravu si.
Probisvjet
Musemic je trenercina. Onaj ko misli drugacije grdno se vara.
tuner
tuner
Navijam za velež, ali jest trenerčina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.