Budi se uspavani div s Azurne obale, pojačanje za Ligu prvaka bit će Higuain

Argentinac napušta Juventusa

Budi se uspavani div s Azurne obale, pojačanje za Ligu prvaka bit će Higuain

A. Čaušević

Budućnost Gonzala Higuaina je daleko od Juventusa. Torinski klub će na završetku sezone tražiti način da se riješi iskusnog Argentinca. 

Higuain bi mogao Torino zamijeniti Azurnom obalom. I to pod uslovom da Fabrizio Ravanelli postane trener Marsillea.

Nekada odlični napadač koji je zbog boje kose nosi nadimak Bijelo pero je obećao da će Higuaina kao pojačanje u povratničkoj sezoni u Ligu prvaka.

"On bi mogao biti važan igrač za Marseille u Ligi prvaka, postoji mogućnost da napusti Juventus. Ima 32 godine i uvijek postoji mogućnost da dođe na posudbu", kazao je Ravanelli koji će za cilj imati da probudi uspavanog diva s Azurne obale.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Siguran sam da mogu dovesti igrače koji će shvatiti šta znači igranje na Veledromu. Imam kontakte u velikim klubovima. Ako ih već Marseille ne može platiti, može ih dovesti na posudbu", kazao je Ravanelli.

Higuaniov ugovor s Juventusom važi još godinu i ne isključuje se mogućnost da ga Juventus pošalje na posudbu ukoliko ga već ne može prodati. Kao jedna od destinacija spominje se i Newcastle United.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi