Englezi sve otkrili: Pada u vodu priča da je Jorginho Sarrijev miljenik

Ništa od odlaska Pjanića u Chelsea

Englezi sve otkrili: Pada u vodu priča da je Jorginho Sarrijev miljenik

E. Čaušević

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da će Jorginho napustiti Chelsea i karijeru nastaviti u Juventusu.

Jorginho je u londonski klub stigao na ljeto 2018. godine kada je Maurizio Sarri preuzeo ovaj tim. Sarri je odmah odlučio da iz Napolija povede sa sobom i Jorginha kojeg je Chelsea platio skoro 70 miliona eura.

No, Sarri je prošlog ljeta napustio Chelsea i odlučio je preuzeti trenersku palicu u Juventusu. Odmah se počelo pisati i o tome da će dovesti u Juve i svog miljenika Jorginha, a špekulacije oko tog transfera ovih sedmica su dosegle vrhunac.

Jedno vrijeme se pisalo da će Juventus i Chelsea napraviti razmjenu igrača. Jorginho će tako doći u Juve, a u suprotnom pravcu otišao bi bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, čini se da od toga neće biti ništa jer su engleski mediji otkrili jednu veoma zanimljivu informaciju. Navodno, Sarri i Jorginho se nisu čuli otkako je on napustio Chelsea i priče da je ovaj veznjak miljenik trenera Juventusa tako padaju u vodu.

The Sun piše da će Jorginho gotovo sigurno ostati na Stamford Bridgeu, te da od eventualne razmjene za Pjanića nema ništa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Nisu se čuli jer je skup roaming, a staromodni sarri nema whats app ili viber
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi