Budučnost bez problema protiv Zadra

Bez iznenađenja u Podgorici

Budučnost bez problema protiv Zadra

Prema očekivanju ekipa Budučnosti je upisala prvu pobjedu u novoj sezoni ABA lige. Na svom parketu Budučnost je nadigrala Zadar 90:68.

Nakon prve dionice Zadar je imao deset poena prednosti, do poluvremena velikih +17. U nastavku je prednost domaćeg sastava rasla, na kraju je bilo 90:68. Budučnost je imala četvoricu dvocifrenih koje je predvodio Aleksa Popović sa 16 poena, Ćapin je dodao 14, Suad Šehović 13, dok je Akindele uz deset poena dodao i 9 skokova. Kod Zadra Sobin je ubacio 13 poena, Lawrence 12, Ante Đugum 11.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.