Buffon: Bonucci neće otići, očekujem ga u trening kampu
Foto: EPA

Gigi prokomentarisao špekulacije o saigraču

Buffon: Bonucci neće otići, očekujem ga u trening kampu

Krajem sezone su se pojavile špekulacije da bi sjajni defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci mogao napustiti Torino i zaigrati u nekom od klubova zainteresovanih za njegove usluge.

Ipak, njegov dugogodišnji saigrač, legendarni golman Stare dame, Gianluigi Buffon, ne vjeruje ovim glasinama, te poručuje da očekuje Bonuccija u Juventusovom trening kampu pred početak naredne sezone.

"Imali smo izvanrednu sezonu, izuzmemo li poraz u finalu Lige prvaka", izjavio je Buffon za Sky Sports, te dodao:

"Ne mislim da ima bilo koju drugu želju osim igranja u Juventusu. Očekujem ga u predsezonskom trening kampu."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bonuccija se u zadnje vrijeme povezuje sa mogućim transferom u Chelsea, a ovaj iskusni štoper je član Juventusa od 2010. godine kada je u Staru damu došao iz Barija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi