Buffon primio poklone od Messija: Lionele, nadam se da ćemo s ovim završiti

Dva piva za dva gola

Buffon primio poklone od Messija: Lionele, nadam se da ćemo s ovim završiti

E. Škorić

Povodom Messijevih 644 gola za Barcelonu, poznata marka piva lansirala je kolekciju boca upravo u tom broju.

Konkretno, svakom golmanu koji je primio gol od Messija uručeno je pivo. Što veći broj primljenih golova, to veći broj pivskih boca. Jedan od onih kojim je isporučeno piće je i legendarni golman Juventusa Gianluigi Buffon.

On je dobio boce s brojevima 514 i 515, što odgovara Messijevim golovima koje je postigao u mečevima Barcelone i Juventuwsa u grupnoj fazi Lige prvaka 2017. godine.

"Ovo su moja dva mala poklona od Messija. Sjećam se ova dva gola jer su mi nanijeli bol i jer je Barcelona pobijedila tada 3:0 protiv nas. Ali ne mogu da poreknem veličinu Messija i Barcelone, posebno te večeri. Jedina želja koju imam je da s ovim pivama moja kolekcija završi. Ok, Lionel? Dvije boce će biti sasvim dovoljno", kazao je u šali Buffon.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJLnpaaBKLP/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi