Buffon: Nadam se da Sarri ostaje u klubu
EPA

Podržao trenera Juventusa

Buffon: Nadam se da Sarri ostaje u klubu

Golman Juventusa Gianluigi Buffon nada se kako će Maurizio Sarri ostati u klubu.

Bianconeri su trenutno na vrhu Serie A, bore se za mjesto u finalu Coppa Italije i prolaz dalje u Ligi prvaka, no svejedno Maurizio Sarri je i dalje izložen medijskim kritikama.

Mediji u Italiji sve češće špekulišu o tome kako bi Sarri uskoro mogao postati bivši, a po pitanju takvih glasina sada je oglasio i Buffon koji je svom treneru pružio podršku.

"Nadam se da će Sarri ostati, jer to znači da ćemo osvojiti nešto", izjavio je legendarni golman, pa se osvrnuo na borbu za Scudetto koju vode sa Interom i Lazijom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada je riječ o domaćem prvenstvu, vjerujem da će nam Lazio biti najveći rival, u slučaju da Inter dobro prođe u Evropi", smatra Buffon. 

Juventus će inače danas u sklopu 25. kola Serie A gostovati kod SPAL-a.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti