9

Komentari (9)

KB9
Iker Casillas je igrao kriket ;)
makelele
Manuel Neuer je najbolji golman svih vremena... lik je revolucionirao golmansku poziciju
AmarSahi
To što istrči izvan 16 na 3 sekunde da šutne loptu ne znači da je najbolji golman svih vremena, sve ove godine je bio dobar golman ali je dobijao 4-5 golova u Ligi Prvaka, evo prije 2-3 mjeseca 6, dobar je golman ali nije dobar kao Gigi.
miki30
Pa dobro ti si navijač Juveta, logično je da ćeš reći Gigi, to je razumljivo. A da li si čuo šta je Gigi rekao prije par mjeseci?? Samo Neuer i niko drugi, tip jak na liniji, u vazduhu, glavom, nogama, čita igru kad treba izletjeti van 16, Buffon ga hvalio da je najbolji i da mu se divi. Al logično da će i Neuer reći isto tako za Buffona. To je obostrano poštovanje. A reći ko je najbolji svih vremena je nemoguća misija, toliko dobrih golmana je bilo i ima ih i sada, vrlo jednostavno težak izbor.
makelele
Cuj istrci van na 3 sekunde... pojma ti nemas jarane, posebno sto ne vidis koliko Neuer znaci svakoj odbrani, kad ti u svakom momentu mozes vratiti loptu svom golmanu na bilo koji nacin, nema golmana na svijetu a da moze toliko dobro igrati fudbala zajedno sa zadnjom linijom, lik odiše sa sigurnošću, uvijek je budan i 120% prati igru, pored toga ima fenomenalan pas za jednog golmana... a na crti koliko je dobar da se ne prica, koliko je samo prosle godine puta spasio bayern u bitnim utakmicama u LP, posebno u finalu... jednostavno Neuer je štoper koji igra na golmanskoj poziciji, lik je fenomenalan i daleko je najkompletniji golman svih vremena
AmarSahi
Toliko je duga njegova karijera da ako je neko dijete ga sa 10 godina gledalo 1995. sada ima 35 godina. Nevjerovatan golman i navijači Juventusa ga nikada neće moći zaboraviti ako ikada ode u penziju.
Sanska_Prangija
Pa ja ne poznaju dijeca Velikog Olivera
vedin
Bravo! Dosta extra golmana, ali samo jedan kad i usere u 1. minuti nastavi braniti kao da se ništa nije desilo. Definitivno najjaci!
Edin Merlin
GRANDE GiGi !!!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.