Buffon: Ne znam još uvijek da li ću u penziju ovog ljeta

Nije donio konačnu odluku

Buffon: Ne znam još uvijek da li ću u penziju ovog ljeta

E. Čaušević

Legendarni italijanski golman Gianluigi Buffon priznao je da još uvijek nije donio konačnu odluku o tome da li će završiti svoju karijeru.

Nakon velikog debakla s reprezentacijom Italije koja se nije plasirala na Svjetsko prvenstvo Buffon je najavio da se oprašta od nacionalnog tima, ali da će ovo najvjerovatnije biti njegova posljednja sezona u fudbalu. Međutim, Buffon još uvijek nije donio konačnu odluku o tome.

"Budućnost sada nije moj primarni problem. U fudbalu sam skoro 30 godina i dosta toga moram uzeti u razmatranje. Nisam još uvijek odlučio jer moram razgovarati i s predsjednikom Juventusa. Želim donijeti ispravnu odluku i to ću uraditi u razgovoru s ljudima koji me razumiju", rekao je Buffon te dodao:

"Juventus je klub koji mi je dao sve i obećao sam da ću biti tu sve dok me oni budu trebali. Kao što sam rekao, moram razgovarati s predsjednikom i svima u Juventusu i tek onda ću donijeti konačnu odluku o tome šta će se desiti nakon ove sezone".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi