Crveni karton za pamćenje: Cacciatore "u lisicama"
Foto: Screenshot

Chievo sa devetoricom protiv Juventusa

Crveni karton za pamćenje: Cacciatore "u lisicama"

Chievo na svom terenu igra susret 22. kola protiv Juventusa, a Stara dama je uspjela povesti sa 1:0 nakon što su domaći ostali sa devetoricom.

Naime, Chievo je u 62. minuti ostao sa osam igrača u polju i to nakon što je Cacciatore zaradio direktan crveni karton.

Defanzivac Chieva je dobio jedan udarac zbog kojeg mu je bila potrebna pomoć, pa iako nije želio napustiti teren i sačekati dozvolu sudije da se vrati, moramo je tu učiniti.

Sudija Marseca je naradio Cacciatoreu da napusti teren i sačeka njegov znak da se vrati u igru, a fudbaler Chieva je odreagovao tako što je odglumio da su mu stavljene lisica ne ruke.

Glavnom arbitru se to nije svidjelo, pa je Cacciatoreu pokazao direktan crveni karton i tako ostavio Chievo sa devet igrača jer je isključenje, zbog drugog žutog kartona, u 37. minuti zaradio i Bastien.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gol za vodstvo Juventusa je postigao Khedira u 67. minuti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi