Pjanića bi Barca i Real, Juve im nudi razmjenu
Foto: EPA

Veoma interesantna ponuda

Pjanića bi Barca i Real, Juve im nudi razmjenu

M. Šljivak

Veznjak torinskog Juventusa i reprezentacije BiH Miralem Pjanić (27) mogao bi u ljetnom prelaznom roku napraviti veliki transfer.

Kako navodi Don Balon, interes za bh. reprezentativca pokazuju španski velikani Barcelona i Real Madrid, a u redovima italijanskog prvaka su spremni da pusti 27-godišnjeg veznjaka, ali uz određene uslove.

Rukovodstvo Stare dame za Pjanića će tražiti razmjenu igrača. Od Reala žele njemačkog veznjaka Tonija Kroosa, dok bi od Barce rado preuzeli hrvatskog fudbalera Ivana Rakitića.

Oba fudbalera se godinama unazad povezuju sa Juventusom. Ipak, kako stvari stoje samo jedan bi mogao doći u Torino i njegovo ime bismo mogli saznati u ljetnom prelaznom roku.

Pjanić je odavno želja predsjednika Reala Florentina Pereza. On bh. fudbalera vidi kao idealno rješenje za vezni red Kraljeva kojeg planira renovirati u narednim mjesecima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, trener Barce Ernesto Valverde rado bi ovog sjajnog veznjaka vidio u svom timu i biće svakako veoma interesantno vidjeti hoće li do dogovora ili transfera na kraju i doći.

Pjanić je član Bianconera postao u ljeto 2016. godine, a u karijeri je igrao još za Romu, Lyon i Metz.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Kakav crni Madrid I tu jedva prolazis
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi