Buffon: Veliko razočarenje
Foto: EPA

Buffon razočaran

Buffon: Veliko razočarenje

Midhat Šljivak

Gianluigi Buffon nije uspio da osvoji Ligu prvaka.

Treći pokušaj osvajanja trofeja je bio neuspješan, a nakon meča je priznao kako je veoma razočaran novim porazom.

"Veoma sam razočaran. Vjerovao sam da smo učinili sve kako bismo došli do trofeja. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, napravili smo Realu velike probleme, ali čini se da nam treba dodatna snaga da bismo osvojili ovo takmičenje", rekao je Buffon, koji je pohvalio Real Madrid.

"Oni su pokazali klasu u drugom poluvremenu. Navikli su da igraju i da pobjeđuju u finalima. Zasluženo su došli do trofeja", istakao je Buffon.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, ovo je Buffonu treći poraz u finalima Lige prvaka. Prethodno je izgubio 2015. godine od Barcelone, dok je 2003. godine bolja bila ekipa Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi