Buffonova supruga sve iznenadila nakon što je priznala za koga navija

Nije navijačica Juventusa

Buffonova supruga sve iznenadila nakon što je priznala za koga navija

Edmir Škorić

Možda bi bilo logično da navija za Juventus, no Ilaria D'Amico uopće nije fan Stare dame.

Supruga legendarnog golmana Gigija Buffona otkrila je da ne navija za Juventus unatoč činjenici da je njen suprug jedna od ikona torinske momčadi.

Da stvar bude još interesantnija, navija za ekipu koja je ove sezone glavni kandidat Juventusu u borbi za Scudetto - Lazio.

"Otkad sam sa Gigijem, svi misle da sam uz Juventus. Međutim, nije tako. Oduvijek sam imala velike simpatije prema Laziju i nastavila sam da ih gajim", rekla je Ilaria.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je trenutno samo bod od Juventusa i ukoliko se sezona u junu nastavi, mogli bismo uživati u pravoj borbi za Scudetto.

"To što oni rade ove sezone je jedna divna priča. Volim otvorena prvensta i nadam se da će Juventus i Lazioo voditi žestoku borbu za Scudetto kada se takmičenje nastavi", priznala je italijanska novinarka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi