Trening će biti održan u Trening centru

Bugari čine sve što mogu da bi Zmajevi neometano trenirali

Samir Mlaćo

Nogometnu reprezentaciju BiH sutra od 18 sati očekuje prijateljski meč protiv selekcije Bugarske. U Bugarskoj kao i u našoj zemlji problem predstavljaju snježne padavine, pa će naša selekcija danas trenirati u Trening centru, umjesto na stadionu na kojem će biti i odigran sutrašnji meč. 

Današnji trening zakazan je u 15:45 po našem vremenu, odnosno 16:45 po bugarskom.

Domaćini čine sve da očiste teren u trening kampu kako bi isti bio spreman za izabranike Roberta Prosinečkog, a treba istaći da u Razgradu cijeli dan pada snijeg.

Kako to rade vrijedni Bugari, pogledajte u video prilogu i fotografijama fotoreportera SportSport.ba koji se nalazi na licu mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti