Bugarska ili BiH, kome kladionice više vjeruju?

Utakmica od 18 sati

Bugarska ili BiH, kome kladionice više vjeruju?

Edmir Škorić

Od 18 sati u Razgradu na stadionu Ludogoreca snage će odmjeriti Bugarska i Bosna i Hercegovina.

Izabranici Roberta Prosinečkom u snijegom okovanom Razgradu borave već nekoliko dana, a večeras će pokušati da naprave dobar rezultat.

Iako se radi o pripremnoj utakmici, cilj je svakako upisati pobjedu, a selektor Robert Prosinečki nakon američke turneje ima priliku da upozna još bolje sve naše igrače i ovoga puta su mu se na raspolaganje stavili i oni najbolji.

Ono što je sigurno, teško je predvidjeti ko će pobijediti i kojim rezultatom će meč završiti, obzirom da se radi o pripremnim mečevima. Mi se nadamo naravno trijumfu Zmajeva, a šta kladionice kažu?

Ukoliko vjerujete Zmajevima, možete se obogatiti, obzirom da MOZZART nudi 2.70 kvotu na pobjedu bh. tima u Razgradu. Blagi smo favoriti u odnosu na Bugare, na koje je postavljena kvota 2.75, dok je na neriješeno kvota 2.90.

Ukoliko ipak želite izbjeći takve prognoze, možete odigrati i golove, a kvota na 3 i više golova čak 2.15! Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte u MOZZART-u.

Top Komentari

Benjamingst
Kladionice su lose, kladiti se na rezultat neke utakmice donosi samo stetu. Vi kao sportski portal nebi trebali ovakve stvari da objavljujete. Jel ucite onu mladju generaciju da umjesto sporta igraju kladionice.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi