Srbija veliki favorit u Razgradu, Krstajić iznenadio i napravio pet promjena

Važan duel u Razgradu

Srbija veliki favorit u Razgradu, Krstajić iznenadio i napravio pet promjena

Edmir Škorić

Srbija u Razgradu večeras od 20:45 sati igra meč 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv domaće selekcije Bugarske.

Izabranici Dragana Stojkovića nalaze se na čelu tabele sa maksimalnih šest bodova iz dvije odigrane utakmice. Prvo su dobili Litvance u Beogradu, potom i Crnu Goru u Podgorici. U oba slučaja slavili su sa 2:0.

Bugarska je prvi bod osvojila tek u prošloj rundi kada je odigrala 0:0 u Kaunasu protiv Litvanije, koja je veći dio utakmice imala igrača manje u polju.

Srbija je pred gostovanje u Razgradu odigrala prijateljski meč s Jordanom te je nakon preokreta slavila sa 3:2. Interesantno da Bugare vodi bivši selektor Srbije Mladen Krstajić, koji će pokušati da zaustavi favorizovane igrače pod vodstvom Dragana Piksija Stojkovića.

Sastavi

Oglasi

Bugarska: Djulgerov, Popov, Antov, Hristov, Gruev, Petkov, Iliev, Kraev, Čočev, Rusev, Despodov

Srbija: V. Milinković-Savić, Milenković, Gudelj, Pavlović, Živković, Lukić, Maksimović, Kostić, S. Milinković-Savić, Tadić, Joveljić

Glavni aduti Srbije biće mladi napadač Dejan Joveljić koji blista u MLS-u, kao i naravno iskusnii Tadić, Sergej Milinković - Savić i Filip Kostić. Nedostaje Aleksansar Mitrović.

Srbija je zaista veliki favorit i sve osim pojede Orlova bilo bi veliko iznenađenje u Razgradu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Interesantno da je Krstajić napravio čak pet izmjena u sastavu Bugara u odnosu na gostovanje Litvaniji, očito nezadovoljan partijom pojedinaca.

Englez Craig Pawson dijeliće pravdu na utakmici u Razgradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi