Bundesliga bi mogla biti mnogo manje atraktivna

Njemačka plače za njima: "U Minhenu su jako glupi"

6

Komentari (6)

King_Kenny
...nije Bayernliga atraktivna ni sa njima,zanimljivije su lige Turske i Portugala za gledati...
MaxBavarac
Pa glupane da nije atraktivna nebi se svi toliko borili za ove igrace,gdje su postali to sto jesu??? Koji si ti debilcina,a Bayern kad pominjes ustati trebas idiote,jer sjeti se gdje je bio Liverpool prije dolaska Klopa,prema tome u rupu misu!!!
juve10
Čovjek je dobro rekao. Njemačka liga pada i ne moraš psovati. Čak će i serija a biti, ako već nije, bolja. Kinezi kupili Inter, Arapi će Milan i onda dobijaš bitke zvijezda. Uostalom, veće zvijezde izbace Holandija i Portugal nego Njemačka. Uzmi Ajaxa, Benfica, Porto...
volta
Zaplakat će svi onog trenutka kad svabe odluče da klubovi mogu biti privatizovani kad ulete milijarde eura u Bundesligu, kad Arapi i Ruski oligarski , a i super bogati Nijemci pokupju klubove, dok tad će strahovati samo od Bajerna i Borusije
King_Kenny
@volta ...jasta,zanimljivije je i kvalitetnije prvenstvo kad imas samo jednu jaku ekipu za koju znas da ce osvajati titulu narednih 20 godina,nego da imas 4-5 podjednakih ekipa koje se bore za trofeje ibu ligi i u Europi...logicno.
axel42
Kad City u engleskoj dere to je ok, ili Real sve redom u Španiji melje isto tako. Nevidim ja nikakvu razliku tu. U svakoj ligi dominira jedan klub. Svidjelo se to tebi ili ne, City je nr.1 u EPL zadnjih 10 godina. O Italiji da nepričam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti