Borussia bez Haalanda ne može: Stuttgart razbio Milionere!

Bundesliga

Borussia bez Haalanda ne može: Stuttgart razbio Milionere!

E. Škorić

U subotu u terminu od 15.30 sati odigrano je pet susreta 11. kola njemačke Bundeslige.

Epicentar dešavanja bio je u Dortmundu gdje je domaća Borussia opet razočarala i upisala novi poraz, drugi u nizu. Milioneri su poraženi od Stuttgarta s 5:1 čini se da im itekako nedostaje Erling Haaland.

Wamangituka je sa dva gola bio junak gostiju, uz to je asistirao Coulibalyju, a po gol su dali Gonzalez i Forster. Reyna je bio strijelac jedinog gola za Borussiju, koja je sada pala na peto mjesto i ima pet bodova zaostatka za vodećim Leipzigom.

Kada smo već spomenuli Leipzig, on je s pogocima Sabitzera i Olma došao do važne pobjede nad Werderom iz Bremena, dok je Koeln u Mainzu slavio s 1:0.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Freiburg je slavio s 2:0 protiv Arminije iz Bielefelda, dok su Borussia Moenhengladbach i Hertha odigrali 1:1.

Što se tiče bh. nogometaša, danas je bio aktivan reprezentativac Ermedin Demirović, koji je zaigrao od 77. minute u pobjedi Freiburga.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Masala Stuttgart, petica u po lepine
5 0
dzelil
Bravo za Demirovica
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi