Bunoza raskinuo ugovor sa Pescarom

Bh. fudbaler napustio Italiju

Bunoza raskinuo ugovor sa Pescarom

Bh. internacionalac Gordan Bunoza raskinuo je ugovor sa italijanskom Pescarom i sada je slobodan igrač. 

Bunoza (27) je član Pescare postao u oktobru 2014. godine, a nakon što je  zadobio povredu već u svojoj drugoj utakmici proslijeđen je na posudbu u rumunski Dinamo u kojem se zadržao četiri mjeseca. 

Ipak, ni nakon uspješne epizode u Bukureštu nije se uspio izboriti za mjesto u početnoj postavi italijanske Pescare i sporazumni raskid saradnje se u ovom trenutku nametnuo kao najbolje rješenje za obje strane. 

"Istina je da sam raskinuo ugovor i već u narednim danima trebao bi rješiti pitanje nove sredine. Imam ponude da se vratim u Poljsku i Rumuniju, ali postoje i neke druge opcije", zagonetan je bio Bunoza. 

Podsjećamo, Bunoza je jedno vrijeme bio i član A reprezentacije BiH i tokom svoje karijere najveći trag je ostavio u Wisli iz Krakowa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi