Bura nakon derbija se ne stišava: Lakrdija, sudija samo što nije šutao na naš gol
(Foto: OFK Sloga) Borac je jučerašnjom pobjedom preskočio Slogu na liderskoj poziciji u Prvoj ligi RS. Banjalučani su slavili sa 2:0, a posao im je olakšao crveni karton Ristića u 33. minuti.

U Gornjem Crnjelovu se ne mogu pomiriti sa sudijskim odlukama

Bura nakon derbija se ne stišava: Lakrdija, sudija samo što nije šutao na naš gol

Sloga iz Gornjeg Crnjelova je odlično otvorila novu sezonu Prve lige RS i bila vodeća na tabeli sve do jučerašnjeg derbija protiv Borca.

Borac je na svom stadionu nanio prvi poraz Slogi i pretekao je na čelu tabele.

Banjalučani su do pobjede od 2:0 stigli zahvaljujući golovima Jakupovića (59') i Dujakovića (87'), a treba dodati da je Sloga igrala se igračem manje od 33. minute kada je crveni karton dobio Dušan Ristić.

Nakon meča trener gostiju Dragan Mićić je čestitao Borcu, ali i istakao da su Banjalučani nezasluženo slavili, te da je njegov igrač prestrogo isključen.

Trener Borca Darko Vojvodić se nije složio sa takvom konstatacijom Mićića, pa je istakao: "Mislim da smo zasluženo slavili. Bili smo bolji u jednoj kvalitetnoj utakmici. Na našim utakmicama nije „pao“ nijedan sudija. Štaviše meni su upravo sudije „skrojile“ tim za ovaj meč. Nakon duže vremena bilo je i dosta publike i to je upotpunilo utisak".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Međutim, ni tu se bura nije stišala pošto se u Slogi ne mogu pomiriti sa sudijskim odlukama. Nakon utakmice iz kluba su se oglasili sljedećim riječima:

"Ono što je trebao biti praznik fudbala u Republici Srpskoj danas, duel dvije prvoplasirane ekipe, pretvorilo se u jednu veliku lakrdiju. Centralna figura meča bio je glavni sudija Miloš Gigović, koji samo što nije šutirao loptu na naš gol večeras. Otvorili ste nam oči večeras, gospodo, zato će naša pobjeda na kraju biti još slađa! Uskoro u javnost izlazimo sa detaljnim izvještajem sa dešavanjima sa utakmice."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi