Burnić napušta Borussiju, već ima novi klub?
Foto: EPA

Potencijalni reprezentativac BiH

Burnić napušta Borussiju, već ima novi klub?

Dženis Burnić, koji se jedno vrijeme pominjao kao potencijalni reprezentativac BiH, napušta redove Borussije Dortmund.

Mladi fudbaler je ponikao u Borussiji, stigao je i debitovati za prvi tim, ali zbog velike konkurencije u proteklom periodu je pretežno odlazio na posudbe u 'Zweitu'.

Nakon što je skoro okončao epizodu Dynamo Dresdenu, mediji u Njemačkoj javljaju da bi se Burnić sada mogao trajno razići sa Borussijom Dortmund i da već ima nekoliko klubova koji bi ga rado otkupili. 

Da se vode određeni pregovori potvrdio je i njegov otac Almin, a njemački mediji navode kako je posebno 'zagrijan' Heidenheim koji je propustio priliku da se kroz doigravanje plasira u Bundesligu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Burnić je u protekloj sezoni igrao redovito u 'Zweiti' sve dok nije zadobio tešku povredu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amarinho
Odbio Bosnu a sad nema ni mjesta u Dortmundu ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi