Burno u svlačionici Lazija: Lulić napao saigrača nakon poraza od Rome

Piše italijanski Il Messaggero

Burno u svlačionici Lazija: Lulić napao saigrača nakon poraza od Rome

U subotu je na Olimpicu odigran veliki gradski derbi Rome i Lazija, u kojem su Džeko i saigrači slavili sa 3:1.

Fudbaleri Lazija su možda i najvažniju utakmicu u sezoni odigrali ispod svih očekivanja, a loše raspoloženje nakon poraza u derbiju je kulminiralo u svlačionici nakon završetka susreta.

Prema pisanju italijanskog Il Messaggera, u svlačionici Lazija je izbio sukob koji je na kraju morao rješavati trener Inzaghi, a u centru pažnje se našao bivši bh. reprezentativac i kapiten Nebeskoplavih Senad Lulić.

Lulić je, zajedno sa Immobileom i Parolom, napao saigrača Luisa Alberta. Lazijev trojac je zamjerio Špancu što se ne zalaže dovoljno, te što na terenu više ne pruža podršku napadaču Immobileu kao prošle sezone.

Inače, Lulićeva riječ se itekako poštuje u svlačionici Lazija jer je on već duže vrijeme kapiten ovog kluba, tako da Luisu Albertu sigurno nije baš pametno dolaziti u sukob s njim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Strasti su se u međuvremenu već vjerovatno smirile, a Nebeskoplavi su nastavili sa pripremama za sljedeći meč koji igraju već u četvrtak kada gostuju Frankfurtu.

Luis Alberto je prošlu sezonu odigrao fantastično, pa je potom dobio poziv u reprezentaciju Španije, počeo se povezivati sa Barcelonom... S druge strane, na startu ove sezone gotovo da nije napravio ništa, jer na šest utakmica u Seriji A ima samo jedan gol i nijednu asistenciju.

Promo

Top Komentari

Mr.Balboa
Bitno je Senade da si se povukao rano iz repke cccc!!!!Trebali bi vi neki nasi poznati fudbaleri,kad ste vec tolike zvijezde,da se ugledate na neke druge svjetske igrace I zvijezde u njihovim zemljama,kako igraju I ginu I do 35-36 god,ali nazalost nije Bosnjo pametan I skren dovoljno....
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi