Procurili detalji SMS-ovog novog ugovora sa Lazijom

Plata je povećana, ali cijena...

Procurili detalji SMS-ovog novog ugovora sa Lazijom

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić danas je produžio ugovor sa Lazijom do 2023. godine, čime je okončana višemjesečna saga.

Popularni SMS se konstantno dovodi u vezu sa velikim transferom, ali je predsjednik Lazija Claudio Lotito odlučan da ga barem još neko vrijeme zadrži na Olimpicu.

Nedugo nakon što je Lazio putem zvanične stranice potvrdio produženje saradnje sa njim i Immobileom, u javnost su procurili detalji novog ugovora Sergeja Milinković-Savića.

Sjajni veznjak je, navodno, dobio povišicu sa 1.8 na 3.0 miliona eura, u šta nisu uračunati bonusi, dok otkupna klauzula za italijanske klubove koji ga žele iznosi 100 miliona eura. Što se ostalih tiče, ponovo će biti stavljeni na milost i nemilost predsjednika Lazija koji bi na kraju, ipak, mogao prodati svog najskupljeg fudbalera po cijeni manjoj od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sergej Milinković-Savić je ove sezone nastupio na sedam utakmica Lazija, a njegov učinak su po jedan gol i asistencija.

Top Komentari

AMKO
Lacio mastajte nevredi on ni 20
2 1
karlhajncbrazzzo
Kakav bolan SMS?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi