Busovača u prijateljskom susretu nadigrala Iskru

Gosti na Jakliću slavili 2:0

Busovača u prijateljskom susretu nadigrala Iskru

Samir Mlaćo

Nogometaši Iskre i Busovače jučer su odmjerili snage u prijateljskom duelu na stadionu Jaklić, a pomalo iznenađujuće slavili su gosti sa 2:0.

Busovača je prošle sezone izborila plasman u Drugu ligu Federacije grupa Zapad, a nakon prvih 45 minuta u jučerašnjem susretu nije bilo pogodaka.


U drugom poluvremenu gosti iz Busovače dolaze do dva pogotka preko Mladena Čečura i Dragana Petrovića, a i Iskra je stvorila nekoliko dobrih prilika, međutim mreža gostiju se nije zatresla.


Trener Iskre Senid Kulaš sa razlogom poslije utakmice nije mogao nikao biti zadovoljan viđenim, pa se postavlja pitanje koje su zapravo ambicije kluba iz Bugojna u novoj sezoni kada na svom stadionu ne mogu pobijediti ni novog člana ranga u kojem će nastupati već treću godinu zaredom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:


U vrijeme dok Iskra slavi 70.godina postojanja  situacija u klubu je veoma loša, a svjetla na kraju tunela za sada nema ni na vidiku.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi