Kapiten Barcelone utučen: Sve ide naopako

Izjava nakon meča s Interom

Kapiten Barcelone utučen: Sve ide naopako

Eldar Ganibegović

Barcelona je na dobrom putu da i drugu sezonu u nizu proljeće igraju u Evropskoj ligi.

Naime, nakon sinoćnjeg remija protiv Intera (3:3) šanse za prolazak u osminu finala Lige prvaka su im drastično opale.

Inter ima tri boda više od Blaugrane i bolji međusobni omjer, što znači da im u preostala dva kola trebaju tri boda za siguran prolaz dalje.

To se vrlo lako može desiti već u petom kolu kada na Giuseppe Meazzu dolazi Victoria Plzen protiv kojeg je Inter veliki favorit.

Sergio Busquets, kapiten Barcelone, izjavio je nakon utakmice s Interom da je prvi pogodak koji su postigli gosti učinio da konačni rezultat bude takav kakav jest. 

"Prvi primljeni gol od Intera jako je utjecao na nas. Čini se da kad primimo gol, sve je haos.

U Ligi prvaka sve ide naopako kad nisi uvjerljiv. Nismo imali sreće u utakmicama u kojima smo zaslužili više", rekao je španski fudbaler nakon utakmice. 

Xavi: Liga prvaka je okrutna prema nama

Podsjetimo, ni izjava koju je Xavi dao sinoć navijačima Barcelone ne daje mnogo razloga za optimizam. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sad moramo razmišljati o La Ligi jer su nam se stvari u Ligi prvaka zakomplikovale. Liga prvaka je zaista okrutna prema nama", rekao je Xavi Hernandez nakon utakmice.

Iz njegovih riječi da se zaključiti da se Barcelona predala u Ligi prvaka, ali izjava Sergija Busquetsa je još zabrinjavajuća.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Ahahahah.. kupi jos 10 igraca na zimu
5 1
ubnt2
Joj Biskvite, tebi treba zabraniti da pričaš za medije više, a kamoli da igraš...Trebali su oni tebe šutnut još prije 4 godine, veze ti nemaš, kao ni tvoj kolega Piket..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi