Nevjerovatne izjave stižu iz Barcelone
Foto - EPA

Već se traži alibi i za El Clasico

Nevjerovatne izjave stižu iz Barcelone

Midhat Šljivak

Barcelona se nalazi na korak od ispadanja iz Lige prvaka.

Nakon remija protiv Intera (3:3) na Camp Nou, Katalonci su u veoma teškoj poziciji i uz pobjede protiv Bayerna i Plzena u preostala dva kola, moraju se nadati da italijanski tim ne dobije nijedan meč s istim rivalima.

Međutim, ako je suditi po izjavama iz Barcelone, oni su se već predali. Dovoljno je samo protumačiti riječi trenera tima s Camp Noua, Xavija Hernandeza.

"Sad moramo razmišljati o La Ligi jer su nam se stvari u Ligi prvaka zakomplikovale. Liga prvaka je zaista okrutna prema nama", rekao je Xavi Hernandez nakon utakmice.

Iz njegovih riječi da se zaključiti da se Barcelona predala u Ligi prvaka, ali izjava Sergija Busquetsa je još zabrinjavajuća.

Iskusni veznjak kao da je već priznao poraz i u velikom El Clasicu koji se igra u nedjelju.

"Jasno je da će ovaj rezultat utjecati na nas i u El Clasicu", riječi su Sergija Busquetsa koji dodaje:

"Ovo je za sve nas razočarenje, posebno kada znamo koliko smo truda i rada uložili. Imali smo veće ciljeve. Izgleda da nam primljeni gol uvijek izazove haos".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za razliku od trenera i kapitena nadu u prolaz dalje ima Eric Garcia.

"Borit ćemo se dok god ima nade za prolazak dalje", rekao je defanzivac Barcelone koji je krivac za drugi gol Intera.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Al zato će napunit penal madrid sad za vikend i njima je sezona uspješna :)))
4 6
SarajFK
Buskeclona HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi